Wiresaging

Wiresaging

Wiresaging

Wiresaging er en metode som brukes til å etablere store snitt og ulike hull/åpninger. Kristiansand Bygg AS har lang erfaring på området, og utfører også wiresaging under vann (subsea).

Wiresaging kan benyttes til å etablere åpninger nedover, bortover og oppover i situasjoner hvor man er uten tilgang fra andre siden, for eksempel når man vil etablere heissjakter nedover i fjell. Wiresaging brukes også til å etablere åpninger i ordinære vegger med stor tykkelse, samt til alle andre tenkelige typer utsaginger.

Saging i stål og lettmetall er ingen problem. Da bruker vi i Kristiansand Bygg AS en wire som er vakuumloddet. Vakuumloddingen sikrer at vi kan sage raskt, samtidig som at driftstiden på diamantwireen opprettholdes.

Kristiansand Bygg AS har flere typer wiresager som kan tilpasses det enkelte prosjektet. Vi kan også bygge wiresag på stedet, dette gjør vi til jobber hvor adkomst er et problem.

2016-09-16 13.30.06
Wire_saging_2

Prinsippet med wiersaging er egentlig ganske enkelt. Man slår wiren rundt objektet som skal deles (bildet over), og så strammes wiren inn etter hvert som den sager seg gjennom objektet.

IMG_3272