Kjerneboring

Kjerneboring

Kjerneboring

Kjerneboring er en teknikk som kan brukes til det meste, alt fra å bore hull til veggventil hjemme i kjelleren, til å lage hull og passasjer for elektriker, rørlegger eller ventilasjon m.m. i ulike strukturer.

Kristiansand Bygg AS utfører (betong-/)kjerneboring i alle typer mur- og betongkonstruksjoner. Vi utfører også jobber under vann (subsea).

Kristiansand Bygg AS har en stor maskinpark, noe som medfører at vi kan komme opp med en løsning på de aller fleste problem. Vi har alt fra små håndholdte, til store hydrauliske kjernebormaskiner. Vi har også et stort utvalg av kjernebor, alt fra Ø8 mm. til Ø1200 mm. Dette medfører at vi er svært fleksible på tjenester innenfor kjerneboringsfeltet. Vi har også spesialbor for kumboring.

Vi tilbyr kjerneboring til alle kundegrupper, alt fra private hjem til byggeplasser. Kristiansand Bygg AS utfører primært kjerneboring på Sørlandet, men vi påtar oss også oppdrag på andre steder i Norge.

Kjerneboring kan medføre mye søl. I Kristiansand Bygg AS tar vi høyde for dette, og kan garantere god tildekking under arbeidet og tilfredsstillende renhold etter utført oppdrag.

Kjerneboring